Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

szepty zawieszone w powietrzu
policzek przy policzku
ogrzewany ciepłym oddechem

otulona silnym ramieniem
ciało oblane rumieniem
upij się mym zapachem
zanurz twarz w mych włosach
przepełnij subtelnie
ciało spragnione pieszczotą
Miłością i pożądaniem

oczaruj jeszcze raz
przy pełni gwiazd

Kochanemu ...N .ღ

16.07.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=m7h8XZelOCI

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Cris

    18 July 2017, 17:12

    U Ciebie zawsze zmysłowo, b. ładnie :)
    Serdeczności ślę :)