Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szepty, czułe słowa. W jego ramionach wtulona.
Wciąż marzę o Tobie mój miły.
Przybądź i zabierz mnie tam gdzie będzie cisza,
spokój i dwa nasze ciała rozgrzane.
Niech trwa ta chwila nie dzień, a wieki.
Kochać Cię chcę i z Tobą przez życie chcę biec.

11 885 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!