Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptem mów
o uczuciach
niech słowa twe
płyną jak mgła
powoli
lekkim oparem
niech błądzą
po strunach uczuć
wznosząc się
ponad marzenia
a promień słońca
co wschodzi
pokaże drogę
pragnieniom
i cisza która
dostojnie oplata
wszystko dokoła
pozwoli usłyszeć
jak krople rosy
w jedną się łączą

szeptem mów.

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 14 October 2017, 18:25

    Dziękuję i pozdrawiam cieplutko :)

  • RozaR

    13 October 2017, 23:05

    Podoba - ciepłe