Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy w sercu ...jesteś

szeptałaś mi nieraz
że nie jestem sam
ciepłem dłoni ogrzewałaś serce
swym uśmiechem budziłaś słońce
gdy po szybie płynął deszcz

teraz z ciszy łowię
twego głosu dźwięk
w kroplach szukam odbicia twarzy
by kolejną przetrwać noc
i nie płakać
gdy świt zbudzi świat

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Marsjanka1980

    12 February 2014, 06:32

    Za każdym razem miło cię czytać ;)

  • Diamentowa Sól

    10 February 2014, 21:08

    Przepiękne wersy.

  • 10 February 2014, 05:10

    eee tam ładne to