Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szept "

Szept splecionych dłoni
Oddech skóry przyspieszony
Usta tańczące walca wirują
Dopełniają się myśli
Przychodzi poruszenie
Zrozumienie potrzeb
Uzupełnienie braku
Mów do mnie szeptem
Wypełnij do granic....
Nieskończoności nocy
W rytm serc bijących
Noc porusza zmysły
Przestała spać dusza
Mów do mnie jeszcze
Mów do mnie wierszem

21.06.2022
01:08

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!