Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ulotne

Szept słów…
Dotyk ust….
Zaczynam Cię kochać choć tak bardzo się tego boję
Tak pięknie ubierasz słowa w miłość
Dajesz nadzieję ,podajesz mi dłoń
Potem odczucie odtrącenia
Jestem niewidzialna

2199 wyświetleń
35 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!