Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bańka...

Szepnij stop
a zatrzymam Nas
w cudownej bańce
gdzie żaden wstyd

Być tak kochanym
przez inną osobę
która pare lat temu
była zupełnie obca

Popatrz już nosimy
rok złote obrączki
a czas podarował
wymarzony dom

Daj jeszcze chwilę
potrzymać nas
w próżni pełnej
słodkich obietnic...

06.07.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!