Menu
Gildia Pióra na Patronite

cichutko. part 2.

szepnij mi cichutko
że świat płynie jak rzeka
że łzy to także woda
że czas wcale nie ucieka
że wolność zawsze jest młoda

dotknij delikatnie
ciepłego warg oddechu
gdy włosy wiatr rozwieje
w namiastce mego śmiechu
oparty o nadzieję

przytul mnie do siebie
swym smutkiem i radością
zmrużywszy zaś powieki
ukołysani miłością
zostańmy tak na wieki

12 129 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
  • finezja

    13 December 2013, 20:40

    Delikatny, zmysłowy...