Menu
Gildia Pióra na Patronite

szepczę Ci do ucha
powiewem wiatru
tańczę dla Ciebie
wirowaniem liści
i chowam Cię pod powiekami
jak ciepłe
promienie słońca

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • Naja

    7 February 2014, 20:55

    Ładne, delikatne wersy :-)

  • RozaR

    7 February 2014, 13:26

    Oto tendencja w wyobraźni kobiet znana
    Że tańczy na trawie skąpo ubrana

  • Janya

    7 February 2014, 12:33

    Po prostu pięknie ...
    zabieram do ulubionych:))

  • krysta

    7 February 2014, 00:22

    uroczo brzmią słowa...
    pozdrawiam :)