Menu
Gildia Pióra na Patronite

na nie

szemrze mi serce
nieczystym stukotem

połamanym,
pourywanym,
pełnym pustki
pustym pełni

wszystko we mnie tak sprzecznie wierzy
że kiedyś jeszcze
człowieka we mnie
człowiek poczuje

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    28 February 2014, 08:37

    Porzuć wszelka nadzieję.