Menu
Gildia Pióra na Patronite

lustro słów

szeleszczą
skrzypcami jesieni
płyną w strunach
dopieszczają
nutkami uczuć
jak słowik wiosną

bronią też

© Krystyna Anna Szklarczyk
23.09.2019r./ 18:50

70 237 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!