Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szelestem liści niebem chmurnym...

...
Szelestem liści niebem chmurnym
budzisz z wdziękiem mój poranek...
symfonią deszczu
wiatrem...
szeptem...
kroplami...
niebo poprzetykane...
spoglądasz ciepło w moje oczy
i uśmiech igra mi spojrzeniem
cieszmy się...
przecież tylko teraz i tu jesteśmy
tą chwilą ...
myślą i istnieniem...
barwny parasol uczuć niosę
pośpiesznie biegnąc budzę śmiechem ptaki
szelestem liści
wiatrem deszczem...
boso...
szczęściem...
kocham całym sercem oddech tego lata ostatni...
Anita Steciuk

https://m.facebook.com/anioldeszczu/

15 409 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!