Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sens w monotonii

Szelest liści,
Hałas spływającej krwi,
Cichy szloch i łzy,
Wszystko słyszę to,
Lecz nie odnajuje sensu w tym,
Może jakiś przekaz sobie smacznie śpi
A ja błądzę poszukując go.
Czy to będzie jakikolwiek znak jeśli spadnie deszcz lub śnieg?
Czy to tylko zwykła monotonia?

594 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!