Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Deszczowe wyciszenie~~


Szeleściły melodią
Kiedy grały im świerszcze
Roztańczone listeczki
Oczekując za deszczem

Wielce rozbrykane
Piruety kręcą
Z lekkością motyli
Radością dziecięcą

Opadły zmęczone
Nie gra żaden świerszcz
Skończyły swój taniec
Zaczął padać deszcz.

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • 21 October 2013, 23:41

    Zawsze wiedziałem, że Deszczowa piosenka, to jeszcze nie to. ;)
    Pozdrawiam. :)

  • misiek45

    21 October 2013, 22:57

    Dziękuję kochani za miłe słowa,fiszki i wpisy do zeszytów-dobrej nocki życzę:)

  • AsiKa

    21 October 2013, 00:46

    jesiennie, nostalgicznie, szeleszcząco... liśćmi, ładnie.

  • agniecha1383

    20 October 2013, 21:41

    Przepięknie i tak bardzo jesiennie wręcz przed zimowo:)Pozdrawiam Aguś:)