Menu
Gildia Pióra na Patronite

O NICH

Szczęśliwi
niczym latawiec
mkną po przejrzystym niebie.

Zapatrzeni
w błękitno-kakaowe oczy
już nie tylko istnieją.

Jedyni
bez zasad, bez pamięci
widzą tylko dołki w policzkach.

Odnaleźli chwile,
schwytani w sieć radości
nie patrzą przed siebie.

może i lepiej ...

5435 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
  • onejka

    30 June 2013, 00:33

    Niespotykana lekkość bytu ? a może zapatrzenie wzajemne...niech trwają w tej mgle jak najdłużej, życie i tak się upomni o to co smutne..