Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęściem pisane karty mego Życia.
Uczynkami wymazałeś stare blizny.

Może nie każde słowo znalazło pokrycie.
Jednak Miłość niweluje każde zająknięcie Losu.

Otulona skrzydłami Nadziei znalazłam miejsce w Twoich dłoniach.
Choć szukanie nigdy nie było moją mocną stroną.
Udało się.

Drogę, którą kroczymy stworzyły nasze Serca.
Ich bicie wprawiły w ruch każdy element, jaki się na Nią składa.
Oboje wiemy, że wiedzie do Niebios Bram.

11 897 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!