Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęściem jest znaleźć drugiego człowieka, który pomoże nam przejść przez życie, z którym można przeżyć zarówno szczęśliwe jak i mniej pogodne chwile, które choć tak ulotne uwieczniają się w naszej pamięci, przypominając nam ile mieliśmy szczęścia.

197 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • Honeyyx3

    2 March 2010, 22:25

    Świetne .

  • Say

    2 March 2010, 15:47

    To raczej do myśli pasuje niż do wiersza.