Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wybacz mi "

Szczęście Moje:

Zaczytanie,

Zasłuchanie,

Zniewolenie,

Zapatrzenie,

Zapomnienie,

Zakochanie.

Ofiaruję Ci

Wybacz mi, że tylko tyle.

281 634 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!