Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Psie

Szczęście, co go pies napłakał
gdzieś na niechcianej drodze utknęło
i ze złamaną nogą
jak drzewo rozdarte piorunem
w noc ciemną
skomli
pod twoimi drzwiami

otworzysz?

13 316 wyświetleń
91 tekstów
44 obserwujących