Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila

Szczęście było
a potem jedna
chwila
co te szczęscie zabija.

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    8 April 2014, 00:23

    Sens oczywisty i życiowy. Dlaczego cię głowa boli ?

  • Tygrys

    8 April 2014, 00:05

    sensu tutaj, aż głowa boli...

  • 9 February 2014, 20:43

    Może nie bazgraj tylko zacznij myśleć. To nie wiersz, to bazgroły.

  • rzekoma ona

    7 February 2014, 14:39

    a może to szczęście było tylko jedną chwilą w morzu złudzeń ...?

  • krysta

    7 February 2014, 13:34

    nawet wiem jakie szczęście prysło ... słowa zostawiłeś pod moim wierszem ...
    :))