Menu
Gildia Pióra na Patronite

" 18.07.2022 Powrót "

Szczęścia które dzielę
Mnożą moje radości
Twój powrót szczęśliwy
Bezpieczny czas Pielgrzymie
Jesteś w domu
Przy bliskiej Rodzinie
Czego więcej chcieć
Ciesz się powrotem
Ciepłą kołdrą..kocem
Obiadem na czas
Lodami kiedy masz
Darami - łaskami otrzymanymi
Podążając ścieżkami (nie)odkrytymi
Wiara Nadzieja Miłość
Będą z Tobą
W każdej godzinie
Niechaj Ci życie
Radośnie płynie Pielgrzymie

...
Pielgrzymowi
..
11.07 - 18.07.2022
21.50
Dopisek 21.58

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • RozaR

    18 July 2022, 19:54

    Właśnie dobre - choć inne niż zwykle .