Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpowiedź

Szczerze odpowiedz - Możesz spać?
Gdy sen masz kłamstwem spowity.
Szczerze odpowiedz - Szansę ci dać?
Gdy czynem Twym zostałem zabity.

Szczerze odpowiedz - Jak kochać cię mam?
Gdy to tak bardzo boli.
Szczerze odpowiedz - Chcesz bym był sam?
Gdy na me rany sypiesz wciąż soli.

Szczerze odpowiedz - Jak ufać mam Ci?
Gdy po policzkach łzy płyną wciąż.
Szczerze odpowiedz - Jak mijają Ci dni?
Gdy strutego owocu zjadłaś cierpki miąższ.

Szczerze odpowiedz - Jak to się stało?
Gdy w innych objęciach tkwiłaś tak mocno.
Szczerze odpowiedz - Jak długo to trwało?
Gdy ja teraz cierpię tą porą nocną.

Szczerze odpowiedz - Czy to obiecałaś?
Gdy ja tęskniłem, czekałem na Ciebie.
Szczerze odpowiedz - Tego właśnie chciałaś?
Gdy zgubiony w myślach nie poznaję siebie.

Szczerze odpowiedz - Czym była ta zdrada?
Gdy z mojego serca krew wypływa czerwona.
Szczerze odpowiedz - Dlaczego twarz twa blada?
Chodź podczas Twej roskoszy była rozpalona.

283 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
  • 20 March 2013, 09:27

    Piękne słowa naznaczone cierpieniem