Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zła kobieta

Szczepan tylko się uśmiecha
Wojtek na okazję czeka
z nieśmiałością Jan spogląda
Piotr otwarcie się przygląda
Leszek chciałby się przytulać
Janusz obejmuje czule
Jurek zawsze się ogląda
Rysio wprost spotkania żąda
Wiesiek szepcze coś na uszko
Andrzej wciąż myśli o łóżku

jestem zepsutą kobietą
bo podobam się facetom ?

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Papużka

    24 January 2018, 22:04

    Kobieta nic tu winna.