Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przechodząc obok hydrantu

Szczeniaki poprzyklejały
pyski do suki

"Trampek psypiernicył w merola"
(Oczy wyłupił sześciolatek i krzyczy)

Za sytuacją podawanych dowodów
ruch-
jak muchy nad odchodami
dzicz dookoła radiowozu krąży

Trzem kobietom głosy
z języków
pod nogi upadły

Ręce pchają ruch okrężny
bokiem

Lizak czerwony.
Kask i motor
z podnieconym ORMO - wcem

(Wypadek z dzieciństwa)

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • motylek96

    16 August 2010, 19:16

    marka wiersz jak zwykle oryginalny na plusa

  • awatar

    16 August 2010, 19:14

    kto dziś pamięta ormowca, pozdrawiam +

    merola nie kojarzę,