Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczątki mnie
W pustym mieszkaniu
Taka niekompletna
Bez ciebie

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!