Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie po śmierci

Szczątki przeszłości
Zabawną grzechotką
Szumiącą melodię sprzed lat.

Niepotrzebny krzyk
Zbędne wrzaski.

Pomruki minionej katastrofy
Obdarowane mocą ożywiania.

Choć umarłeś
Nadal żyjesz.

W rozdarciach
Wrośniętych strupach
W ciele z krwi i kości
Obojętnym sercu.

"Nie odchodź!"
Zmienione w
"Nie podchodź!"

Ciekawe, dlaczego tak...

16 089 wyświetleń
169 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!