Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

To co zdobi człowieka

szatę zmienię
zdejmę stare wytarte przygnębienie
a ciepłą i lekką tkaninę założę
którą tkasz z obłoków mój Boże
w słońcu skąpanych

ten ubiór nie jest tylko dla wybranych

7293 wyświetlenia
66 tekstów
3 obserwujących