Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szatan się śmieje
I pluje jadem kusząc
Wódką na stole

Wybrał Ciebie do
Swojego rytuału
Dałeś się wciągnąć

Oszukałeś się
Myśląc, że Ci nie szkodzi
Okłamałeś mnie.

Teraz sobie cierp
Przegrałeś z szatanem
Alkoholiku

27 754 wyświetlenia
239 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    23 November 2020, 20:04

    Zestawienie alkohol i szatan - jak najbardziej trafne .
    Z życia .
    Końcówkę bym usprawnił .