Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obłęd

Szary świat
Pełno zamkniętych bram
Słowa zmierzają ku nicości
Codzienne wzmacniając poczucie samotności

Biegnę przed siebie
Wiatr mnie niesie
Krzyk roznosi się w koło
By nie pozostać w tym obłędzie

19 736 wyświetleń
157 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    20 March 2016, 20:02

    wymowny, przepełniony bólem.
    pozdrawiam
    :)