Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szary,
ospały, cichy
świat
ludzie toną w ciszy
jak żaglówki
dziurawe bólem

27 735 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!