Menu
Gildia Pióra na Patronite

" (Nie)pogoda "

Szarość Twoich oczu
Blask utracony
Patrzysz na morze
Widok stracony
Odległa kraina
Kusi poetów
Z nieba potok łez
Kałuża jak morze
W kałuży topię się

Kiedy tęsknię za Tobą
20.07.2020

281 662 wyświetlenia
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!