Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fotografia wspomnień

Szarość przemoknięta
Przenika przez ból
Na skórze blizna
Przecina się linia
Smutek rysowany
Kiedy dociera
W czas wspomnień
Kręci się łezka
Na zadrapanie
Jesteś plastrem
Dłoń w dłoni
Czuły dotyk
Kolorami z chmury
Szarość zamalujesz
Tęczą uczucia wypełniasz.

19 714 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!