Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senność

Szaro za oknem coraz bardziej. Szare niebo szara trawa szare ulice. Szary pies goni za szarą rzeczywistością.
Wszyscy spoglądają szarymi oczami. Szare spojrzenia.
I ona stoi smutna, zapłakana. Spogląda na szare dłonie. Pomarszczone, stare, spracowane. Oddycha. Ciężko.

3482 wyświetlenia
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!