Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szara ulica
myśli czepiają
się dachów.
W parku skulona
staruszka grzeje
ręce przy
ognisku ust.
Papierowy statek
w kałuży -
ostatni pocałunek
lata.

27 736 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!