Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Iluzja "

Szalony artysta
Słucha muzyki
Interpretacja wiosny
Krzyk (nie)znośny
Ptasie trele
W tle wesele
Kondukt żałobny
Różnie bywa
Życia ubywa
Nie przybywa
Zniekształcona interpretacja
Bodźców zewnętrznych
Moja racja
Twoja racja
Na stole...
Śniadanie - kolacja
A Ty
Ulegasz iluzji
Chwili...
nie rozumiesz
Znaku słońca
Uśmiech nieskończoności
Sięgasz wieczności
Zawiłości czas
Iluzja mas
.....

07.06.2022
20:10

281 602 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!