Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciemność

Szaleństwo i niepewność.
Każdy kolejny krok niczym
pociągnięcie za spust.
Czerń i mrok
rozlewają się wokół mnie jak ocean
nieszczęść i zbłąkanych dusz.
- Czy to koniec? - pytam cienia.
Odpowiada mi głucha cisza.
Obłęd.

381 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!