Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozwarstwić tumany kurzu

Szaleje wiatr fatamorgany
przeciąga ludzkie tumany
Smaga wiatrem niewiedzy
udaje piasek twierdzy

Niezacementowany związek chemiczny
przypuszczeniem był, urologiczny
Upłynął naddatkiem z nawrotem
pogłaskał oralnie z powrotem

A bramy raju krzyczały
smagane jakimś ciałem - czekały
Rozwarstwione zmysły płaczą
uśmiechem pozory skaczą

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!