Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sytuacja jest beznadziejna
Serce rozerwane na kawałków
Tysiące
okazji niewykorzystanych
Minionych bezpowrotnie
Zaprzepaszczonych
Słów niewypowiedzianych
Które płyną wartkim potokiem
cały czas
w mojej głowie
Układam setki scenariuszy
Jak do Ciebie dotrzeć
Co rzec
Jak się zachować
Czy uda się choćby
Raz
Przyznać się
Pozwolić słowom płynąć
Do Ciebie

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!