Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obrazek z plaży

Synku, choć szybko do mamusi
Bo ci słonko plecki spali
Mamusia kremikiem posmaruje
Gdzie jesteś synku?
No, gdzie on jest!
Spójrz, siedzi tam dalej
Na kocu z tą panią w kostiumie w kwiaty
O! jak się ładnie się bawi
Synku widzę cię!
Tatuś zaraz przyjdzie po ciebie
Przepraszam panią synek
Pomylił panią z mamą
Już jest!
Synku jak mogłeś mamusi
Taką przykrość zrobić
Pomylić mamusie z tą straszną osobą!

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!