Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiek

symbole i oczekiwania
w deserowych naczyniach
w zadymionych korytarzach
świta i nic się nie zmienia

krajobrazy widziadła świata
kompozycje bez skazy
zdobywam się na pytania
znajduje odpowiedzi

krzyk rodzącej w przerażeniu
znikająca sekunda bezpowrotnie
błyski myśli w ciemnościach
sen nawet on nie jest prosty

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!