Menu
Gildia Pióra na Patronite

👿Sygnatura Kłów Diabła👿

Sygnatura kłów diabła ...
do wojny umysł ponagla
w kłamstwach wyrafinowany,
bezwzględny i sprecyzowany ...

Palce swe chciwe zaciera
na szmal swój bezwzględna ta ściera
abyśmy się prali nawzajem
i sczezło co zwane jest rajem ...

uśmiechy ludzkości tak obce,
bo zeszliśmy już na manowce ...
odległość dwóch metrów od siebie ...
Ty płaczesz, on śmieje się w niebie ...

Sygnatura kłów diabła ...
me palce liczenia tak pragną
pieniędzy krwią waszą zdobytych
i o nic już więcej nie pytam.

Wiersz zainspirowany ...
https://www.youtube.com/watch?v=IeZIfbPKzGE

71 014 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!