Menu
Gildia Pióra na Patronite

włóczykij


Swoje lata masz
mówi każdy Ci
weź ustatkuj się
przestań tak już żyć

Gdzie, no powiedz gdzie
doprowadzi Cię
ciągła z życiem gra
ta samotność zła

Nie zrozumie nikt
co Ci w duszy gra
co napędza Cię
satysfakcję da

Mówią ciągle Ci
znów zostaniesz sam
nie obchodzi Cię
To jest już Twój plan

Żyć jak gdyby nic
się nie miało stać
żyjąc z dnia na dzień
być to tu to tam

Już nie zmienisz się
tak już będziesz żyć
wbrew prorokom złym
z satysfakcją iść

Nie patrz nigdy wstecz
nie oglądaj się
przyj do przodu wciąż
spełniaj swoje sny

nie zrozumie Cię
cały ludzki świat

żebyś pewność miał
ile jesteś wart...

1135 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • Paniena

    25 August 2014, 18:50

    zapach_bzu: :)

    nuntius: dzięki :P :)

  • zapach_bzu

    25 August 2014, 17:23

    ;)