Menu
Gildia Pióra na Patronite

Morze nadziei

Swoim dotykiem
Pobudziłeś me serce,
Wskazujesz mi drogę,
Dajesz ulgę w rozterce .

Czesto odchodze ,
Przychodze gdy cierpie ,
Jednak Ty sie nie odwracasz ,
Otwierasz swe ręce .

Prosto z serca,
Krótkie słowa posyłam,
Bo wielkość
Nie w ilości spoczywa .

a pragnę być bliżej
i po prostu to powiem ,
żę życie bez Ciebie
Jest wielkim pustkowiem .

2784 wyświetlenia
44 teksty
10 obserwujących
  • Florian_tst

    13 November 2013, 11:23

    A nadzieja jest bynajmniej nei na miejscu .

  • Florian_tst

    13 November 2013, 11:11

    Najscie to coś gwałtownego, nieoczekiwanego, stąd to 'słowo' , niekoniecznie wiąże się z wyjściem Avatarze .

  • awatar

    13 November 2013, 10:21

    jak naszło to i wyjszło i jest nadzieja, że nie wróci

  • Florian_tst

    13 November 2013, 01:09

    Hmm, przesłuchałem ładna piosenka , szkoda że dziś mało takich ...., i fakt może się kojarzyć :)
    Dziekuje ślicznie !