Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Świta już
zapach ambrozji wylewa się z powietrza

nagie sny, opowiedz mi
jak kochasz

weź moją dłoń i prowadź
do serca

13 361 wyświetleń
91 tekstów
44 obserwujących