Menu
Gildia Pióra na Patronite

2022

Świst zabija przestrzeń
Pomiędzy sekundami ta decyzja okrutnieje
I choć nie byłeś winny od dawna niosłeś w sobie odpowiedź
I nawet śmierci bezradnie opadają ręce
Nigdy nie wiesz która to będzie chwila
Czas rozciąga się i nagle urywa
I gdy robisz rachunek sumienia na palcach
W wielkim zdziwieniu mijasz
Pozostają rzeczy najważniejsze
Powietrze i słońce
Gdy oczy zamkniesz
I ostatni raz poczujesz ciepło
Zrozumiesz że wszystko to nie było nic warte
Na końcu oddycha miłość
Wychodzi orkiestra
Nastaje wieczna ciemność
A ty nie usłyszałeś już ostatniego dźwięku
Bo to nie o Tobie była ta piosenka

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!