Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powrót

święty Piotr
otworzył mi furtkę
zatrzymał
ale nie zaprosił
gdyby brama się
otworzyła
to już bym tam
został

otworzyłem oczy
zobaczyłem sufit
usłyszałem głos
wróciłeś do nas
ostygnięte ciało
zakipiało
powróciła dusza

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!