Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam dla ciebie najlepszej pozycji

świetnie robisz pozycjonowanie w sieci
ale gdziekolwiek trafiasz sam
czujesz się zamiejscowo

zabieram cię na plażę
i chcę ci pokazać
gdzie jest twoje miejsce

jesteś wrażliwy na piękno i dźwięki
i lubisz bajeczne klimaty
wiem że syreny ci nie odmówią
skoro rozpływasz się na widok długich włosów
i zrobisz wszystko dla najgłębszych smaków
a do surowych dźwięków ciągnie cię nałogowo

podobno Orfeuszowi się udało
zagłuszył śpiew nimf
i uratował poszukiwaczy złotego runa

a ja nawet nie zaczęłam
grać ani śpiewać a w wierszach cisza
i płacz mam na końcu marzeń o tobie

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!