Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chór.

Świerszczu za oknem
Co sprawiasz
Że nie umieram z samotności
Że tylko krzyczę
W nieboskłon myślami
Graj

Najpiękniejszy dźwięk skrzypiec
Nie zaświerszczy tak pięknie
Jak ty
W kółko, na nowo
Z leciutkim tylko zawahaniem
"Czy aby na pewno grać nadal to samo?"

Graj
Wzbudzaj kolejny szept świerszcza
Tego obok, co gra jak Ty
I tego za oknem
Co słucha

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    8 August 2017, 00:11

    Nie, ale usłyszałam :-)))

  • scorpion

    7 August 2017, 00:32

    Uhu, czytałaś na głos czy co? ;]

  • Naja

    5 August 2017, 16:30

    Ładnie zabrzmiało...:-)))