Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obrona przed zimnem.

Świeci księżyc na nieboskłonie
Połóż Kochanie na moich dłoniach
Swoje ciepłe, delikatne, piękne dłonie
Ja swoimi ustami oczy Twe zasłonie
Przed zimnem w lecie Ciebie obronie.

https://www.youtube.com/watch?v=j7bfudsfZjw

66 737 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    5 October 2014, 16:38

    Nie wiem nie znam odpowiedzi, każdy ma inną odpowiedź. Miłego popołudnia.

  • onejka

    5 October 2014, 09:29

    Czyżby każdy sposób był dobry ?

  • krysta

    5 October 2014, 00:10

    wzajemnie dobranoc ;)

  • M44G

    5 October 2014, 00:07

    Słodkich snów Krystynko. Dziękuję.

  • krysta

    5 October 2014, 00:06

    uroczy wiersz.
    pozdrawiam nocą :)