Menu
Gildia Pióra na Patronite

oka(p)

świat zachodzi bielmem miliardów spojrzeń
pazurów modyfikowanych genetycznie
do nagości kuli

cheap cheap

do środka przenika chochlik
w ukryciu zerknięć
spętanych wytwornym zjawiskiem

na pniu za bezsen

tylko ciała ciała ciała
strzegą recept
gdy oczy biegają dwa razy szybciej
niż nasi przodkowie

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    15 February 2018, 09:46

    Thé vert, Papużko- Czuję się niezwykle zaszczycony Waszą wizytą.
    Obawiałem się, że ten specyficzny tekst może wydać się nieco surowy, lecz dobrze jest wiedzieć, że nie zawiódł.
    Dziękuję Wam za pochylenie się nad tą kruszyną niepokoju.
    Pozdrawiam. :)

  • Papużka

    15 February 2018, 08:17

    Ten jest specifically, budzik we mnie niepokój... obawę, lecz staram się nie wybiegać w przyszłość. Dobry -zatrzymał mnie na now jedno czytanie.